Incasso advocaat

De incasso advocaat van Litix Law in Rotterdam helpt u bij het incasseren van uw openstaande vorderingen. Als incassospecialist innen wij onbetaald gelaten rekeningen snel en efficiënt. Daardoor staat het geld waar u recht op hebt snel op uw rekening. Waarom zou u een incassobureau inschakelen als u ook voor een gespecialiseerde advocaat kunt kiezen?

Waarom een incasso advocaat?

Het inschakelen van een incasso advocaat heeft in vergelijking tot een incassobureau een aantal belangrijke voordelen. Ten eerste beschikt een advocaat over specialistische kennis en ervaring om openstaande facturen snel en effectief te incasseren. Ten tweede heeft alleen een advocaat ruime bevoegdheden om te dagvaarden en te procederen, bijvoorbeeld bij de rechtbank of elders in Nederland. Een incassobureau heeft deze onbeperkte procesbevoegdheden niet. Ten derde heeft enkel een advocaat alle bevoegdheden om beslag te kunnen leggen bij een schuldenaar. Een incassobureau zal voor een beslaglegging een advocaat moeten inschakelen, waardoor kostbare tijd verloren gaat. Litix Law weet bijna alles van het beslag- en executierecht. Ten vierde kan uitsluitend een advocaat het faillissement van uw debiteur aanvragen. Litix Law mag het faillissementsrecht tot haar specialisatie rekenen. De advocaat van ons kantoor in Rotterdam is een echte incassospecialist en is daarom de beste keuze voor de incasso van uw vordering.  

Werkwijze van onze incassospecialist

Litix Law gelooft in maatwerk. Geen enkel incassotraject is hetzelfde. Iedere debiteur is anders en verlangt een andere aanpak. In een zakelijke relatie kan het bijvoorbeeld belangrijk zijn om een goede verstandhouding te behouden met uw eigen klant. Wij bekijken daarom van geval tot geval wat de beste manier is om te zorgen dat uw factuur betaald wordt. Hard waar nodig, diplomatiek waar het kan. Litix Law werkt met korte lijnen en komt snel in actie. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat nodig is om uw vorderingen te innen, zonder daarbij uw belangen uit het oog te verliezen.

Kosten van onze incasso advocaat in Rotterdam

Als incassospecialist hanteren wij scherpe tarieven om uw openstaande facturen te innen. De kosten die wij daarbij maken om uw rekening betaald te krijgen, worden zo veel mogelijk verhaald op uw debiteur (bijvoorbeeld via de buitengerechtelijke incassokosten). Daarnaast denken wij graag met u mee over prijsafspraken, zoals bijvoorbeeld een ‘fixed-fee’ of ‘succes-fee’. Vaak zijn wij per saldo niet duurder dan een incassobureau. Waarom dan niet direct een deskundige advocaat inschakelen?

Benieuwd wat de incasso advocaat in Rotterdam voor u kan betekenen? Neem direct contact op met Michiel Sweerts, onze incassospecialist.  

Recente artikelen

opheffing van onterecht conservatoir beslag stelt u in staat om weer over uw goederen te kunnen beschikken
Beslag- en Executierecht

Opheffing van conservatoir beslag

De opheffing van een gelegd conservatoir beslag is een onderwerp waar ik als advocaat in Rotterdam regelmatig over procedeer. In dit artikel vertel ik graag

LEES MEER »