Huurrecht en Vastgoed advocaat

De advocaat huurrecht en vastgoed van Litix Law in Rotterdam lost uw civielrechtelijke geschillen over onroerend goed op. Wij staan onze cliënten bij met heldere en praktische adviezen. Als procesadvocaat zijn wij daarnaast als geen ander in staat om geschillen in rechte over huurrecht en kwesties rondom onroerend goed in uw voordeel te beslechten. Door onze jarenlange ervaring werken wij snel en efficiënt. Dat scheelt ons tijd en u geld.  

Onroerend goed en huurrecht

Wij adviseren en procederen over vrijwel alle aspecten van onroerend goed en huurrecht in het bijzonder. Met onze kennis van de vastgoedmarkt en inzicht pakken wij uw vraagstuk snel en daadkrachtig aan. Of het nu gaat om een conflict na de verkoop van een woning of om de ontruiming van een huurwoning bij een huurachterstand, wij helpen u graag verder. Voor meer informatie over de expertise van ons kantoor verwijzen wij u graag naar de afzonderlijke pagina’s.

Heeft u een vraag over huurrecht en vastgoed? Geschil over onroerend goed? Neem contact op met Michiel Sweerts, advocaat huurrecht en vastgoed in Rotterdam.

Recente artikelen

opheffing van onterecht conservatoir beslag stelt u in staat om weer over uw goederen te kunnen beschikken
Beslag- en Executierecht

Opheffing van conservatoir beslag

De opheffing van een gelegd conservatoir beslag is een onderwerp waar ik als advocaat in Rotterdam regelmatig over procedeer. In dit artikel vertel ik graag

LEES MEER »