Over ons

Wij zijn litigation experts, dat blijkt al uit de naam van ons kantoor. Onze litigation experts in Rotterdam richten zich op de commerciële procespraktijk met een bijzondere focus op corporate en commercial litigation. Als experts in civiel procesrecht ligt daar onze kracht. Door onze uitgesproken keuze om alleen te doen waar we goed in zijn, onderscheiden wij ons van de rest. Bij Litix Law bent u er van verzekerd dat uw probleem wordt opgelost door een topspecialist in procederen.  

Ervaren experts in civiel procesrecht

Bij Litix Law werken uitsluitend specialisten. Ons team bestaat uit experts civiel procesrecht met een jarenlange ervaring met commerciële geschillenbeslechting in en buiten rechte. Door onze ruime rechtbankervaring kennen procedures bij rechtbanken en gerechtshoven voor ons geen geheimen meer. De vele vlieguren die onze litigation experts hebben gemaakt in combinatie met een uitstekende beheersing van het recht stellen ons in staat om succesvol voor onze cliënten te procederen.  

Visie en waarden van Litix Law

Als topspecialist in procederen hechten wij aan onze kernwaarden en principes. Onze visie vormt de blauwdruk voor onze dienstverlening aan onze cliënten en bij alles wat wij doen. Als litigation experts in Rotterdam vinden wij de volgende waarden belangrijk:

  • Uw zaak telt

Wij behandelen uitsluitend zaken waarin wij ook geloven. Daarbij is uw zaak voor ons net zo belangrijk als voor u. Omdat wij niet van verrassingen houden, pakken wij iedere zaak grondig aan. Alleen het resultaat telt.

  • Houd het simpel

Voor complexe problemen dragen wij simpele oplossingen aan.

  • Kennis is macht

Litix Law wint zaken op basis van een uitstekende kennis van het recht, creativiteit en proceservaring. Onze experts zijn vanzelfsprekend op de hoogte van de laatste stand van zaken in het civiel procesrecht en volgen voortdurend opleidingen.

  • Alleen het beste is goed genoeg

Litix Law staat voor kwaliteit. Wij bieden maatwerk, en geloven niet in een ‘one-size-fits-all’-aanpak. Als iets niet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoet, verlaat het ons kantoor niet.

  • Eerlijkheid en hoge ethische standaarden

Als u geen sterke zaak heeft, dan laten wij u dat weten. Wij hanteren hoge ethische standaarden.

  • Onafhankelijkheid

Wij zijn onafhankelijk. In overleg met u bepalen onze litigation experts de strategie, maar uiteindelijk kiezen wij de route die gevolgd zal worden. Als wij het niet met u eens zijn, dan zullen wij u dat vertellen.

  • Doorzettingsvermogen

Opgeven komt niet in ons woordenboek voor.  Als het even tegenzit werken wij nog harder om voor u een optimaal resultaat te behalen. Juist in moeilijke tijden laten wij onze cliënten niet in de kou staan.

Deze kernwaarden vormen de rode draad bij alle werkzaamheden van onze experts in civiel procesrecht doen. Dat maakt Litix Law een topspecialist in procederen.

Litigation experts in Rotterdam

Onze experts in corporate en commercial litigation werken vanuit Rotterdam voor cliënten in heel Nederland. Wij onderscheiden ons door het maken van uitgesproken keuzes en doen waar we in uitblinken. Als topspecialist procederen wij graag. Als het voor uw zaak beter is om niet te procederen, dan hoort u dat van ons en doen wij er alles aan om een procedure te voorkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over onze aanpak of om uw zaak vrijblijvend voor te leggen.

De litigation experts van Litix Law in Rotterdam helpen u graag verder. Neem voor meer informatie contact op met Michiel Sweerts.

Recente artikelen

opheffing van onterecht conservatoir beslag stelt u in staat om weer over uw goederen te kunnen beschikken
Beslag- en Executierecht

Opheffing van conservatoir beslag

De opheffing van een gelegd conservatoir beslag is een onderwerp waar ik als advocaat in Rotterdam regelmatig over procedeer. In dit artikel vertel ik graag

LEES MEER »