Duygu Celik Digital Marketing Manager bij Litix Law Rotterdam

Duygu Celik

Digital Marketing Manager

Duygu Celik is digital marketing manager en medeoprichter van Litix Law. Als ervaren marketing specialist houdt zij zich onder andere bezig met alle online en offline marketing activiteiten van ons kantoor. Dankzij Duygu kan ons advocatenkantoor zich blijven onderscheiden als toonaangevende speler op het gebied van corporate en commercial litigation.

Duygu Celik als digital marketing manager bij Litix Law

Sinds de oprichting van Litix Law is Duygu Celik onze digital marketing manager. Zij richt zich als marketing specialist primair op de marketing van onze organisatie, zowel online als via de traditionele kanalen. Voor Duygu is alleen het beste goed genoeg. Wanneer het aankomt op marketing, verlaat niets het kantoor voordat het haar kritische toets heeft doorstaan.

Duygu houdt zich in het bijzonder bezig met web design & development, search engine optimization (SEO), de ontwikkeling en implementatie van onze marketing strategie en brand management. Met haar kennis en ervaring op het terrein van marketing en strategie is zij een waardevolle aanvulling op het team van Litix Law.

Duygu Celik als ervaren marketing specialist

Voordat Duygu Celik betrokken was bij de oprichting van ons kantoor, heeft zij verschillende functies in marketing, brand management, strategie en business development vervuld bij internationale bedrijven. Zij heeft ondertussen al meer dan 15 jaar ervaring op deze terreinen. Daarnaast heeft Duygu met succes een studie International Management aan de Universiteit van Toulouse in Frankrijk (IAE Toulouse) afgerond. Tijdens haar studie lag de focus op marketing en strategie, daardoor is zij als geen ander in staat om de marketing strategie van ons kantoor te ontwikkelen en implementeren. Litix Law heeft met Duygu een echte marketing specialist in huis. 

Specialismen

Heeft u een vraag over ons? Neem contact op met Duygu Celik, digital marketing manager bij Litix Law.

Recente artikelen

opheffing van onterecht conservatoir beslag stelt u in staat om weer over uw goederen te kunnen beschikken
Beslag- en Executierecht

Opheffing van conservatoir beslag

De opheffing van een gelegd conservatoir beslag is een onderwerp waar ik als advocaat in Rotterdam regelmatig over procedeer. In dit artikel vertel ik graag

LEES MEER »